Solliciteren

Wie is ROSA?

ROSA is een jonge, groeiende en dynamische organisatie. De organisatie richt zich op het bieden van oplossingen voor reparatieverzoeken die de bewoners van woningcorporaties indienen en het schakelen tussen de klanten om deze reparatieverzoeken zo goed en efficiënt mogelijk op te kunnen lossen. Onze klanten zijn:

  • Verschillende woningcorporaties;
  • Grote aannemers;

Bij het oplossen van reparatieverzoeken kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het aansturen van de juiste organisatie of monteur voor het herstellen van schade in de woningen van de bewoners.

 

Hoe doet ROSA dit?

ROSA werkt met diverse systemen om verzoeken van bewoners van de woningcorporaties, de woningcorporaties zelf en de aannemers zo goed mogelijk op te pakken. Klantgericht te werk gaan, telefonisch de juiste informatie verzamelen en de juiste organisatie of monteur passend bij de verzoeken aansturen staan in dit proces centraal.

 

Wat is de visie van ROSA?

“One call does it all” wordt ook wel als de visie van ROSA gezien. Het is hierin de kunst om door middel van één telefoongesprek zoveel mogelijk informatie over het reparatieverzoek te krijgen, direct de juiste koppelingen in het systeem te maken en de juiste partijen in te zetten om de acties uit te voeren bij de klant. Klantgerichtheid staat hierbij hoog in het vaandel.

 

Wat is jouw rol in bovenstaande?

Als medewerker van ROSA ben jij de constante schakel tussen de klanten en de bewoners. Los van het aanbieden van oplossingen voor de reparatieverzoeken van bewoners ben jij daarnaast ook het éérste aanspreekpunt van de bewoners. Vaak wordt er niet alleen telefonisch contact opgenomen voor het doorgeven van een reparatieverzoek, maar zijn de bewoners van de woningcorporaties vaak ook opzoek naar iemand die een luisterend oor kan bieden en empathie kan opbrengen voor vervelende situaties. Emoties en frustraties kunnen hierbij om de hoek komen kijken. Daarom is het voor jou, als medewerker van de organisatie belangrijk om hier goed op in te spelen, aandachtig te luisteren en daarnaast ook de ‘angel’ uit het gesprek te halen. Op deze manier wordt de kans op een positief en oplossingsgericht gesprek groter.

 

Doorgroeimogelijkheden

Als junior KCC-medewerker ga jij starten in een ambitieus, leergierig, enthousiast maar vooral héél gezellig team om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, maar ook tot een zo passend mogelijke oplossing te komen. Na het opdoen van werkervaring, het leren omgaan met diverse systemen en het opkrikken van communicatieve vaardigheden zijn er mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. ROSA biedt ook trainingen aan om je communicatieve vaardigheden, bouwkundige kennis en digitale vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

 

Profiel

  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Voldoende communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring met office Word/Excel;
  • Ervaring en kennis van SAP (wenselijk maar niet verplicht);
  • Flexibel inzetbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 17:00;
  • Bouwkundige ervaring (wenselijk maar niet verplicht)

 

Voel jij je door ons aangesproken?
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met jou op!

Gegevens

 

Verificatie