Diensten

Reparatie & Onderhoud Service Afspraken

Niet-planmatig onderhoud (NPO)

Het aannemen van een melding (intake), het beoordelen ervan, het inplannen van een monteur en het coördineren en bewaken van de voortgang: met de 24ROSA NPO Module regelt u het snel en eenvoudig.

Data-analyse en
rapportage

Het 24ROSA-platform en de 24ROSA-modules slaan alle contactmomenten met huurders op. Hierdoor hebt u toegang tot gedetailleerde informatie over de interacties met uw huurders. Wij kunnen deze informatie analyseren en de resultaten rapporteren. 

Continue
verbetering

Onze analyses en rapportages helpen om verbeteringen in de klantreis of het proces te identificeren. Samen formuleren we de verbeteringen en doelen die gerealiseerd moeten worden. We richten het juiste operationele beleid in en monitoren de praktijkvoortgang.

Wat bieden wij nog meer?

Een goed gesprek

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek over een mogelijke samenwerking. Uiteraard onder het genot van een lekkere kop koffie of thee. Wij geven u graag een demonstratie van ons systeem en laten u kennismaken met onze betrokken medewerkers.

Maatwerk

Wilt u binnen uw eigen organisatie werken met ons systeem? Dat is uiteraard mogelijk. Hebt u andere specifieke wensen? Wij denken graag met u mee.

Koppeling met ERP

Wij kunnen ons systeem op elk ERP-pakket aansluiten en zorgen voor een integratie met uw operationele organisatie. Bij voorkeur maken wij gebruik van reeds bestaande oplossingen, zoals de DataRotonde. Indien u een andere voorkeur heeft komen wij hierover graag in gesprek.

24ROSA is NPO ketenregisseur op het gebied van huurdertevredenheid. Wij maken van niet planmatig onderhoud een duurzame tevredenheid. Ons doel is elke huurder een tevreden huurder. Wij doen er alles aan om het thuisgevoel overeind en betaalbaar te houden en schaarse vakmensen in één keer goed in te zetten.

Contact

© ROSA 2016-2024 | Alle rechten voorbehouden