Over 24ROSA

Reparatie & Onderhoud Service Afspraken

24rosa-home-wie-24rosa-is
24rosa-home-wie-is

Onze Missie

24ROSA is NPO ketenregisseur op het gebied van huurdertevredenheid. Wij maken van niet planmatig onderhoud een duurzame tevredenheid. Ons doel is elke huurder een tevreden huurder. Wij doen er alles aan om het thuisgevoel overeind en betaalbaar te houden en schaarse vakmensen in één keer goed in te zetten.

24ROSA: 24/7 samenwerken aan het thuisgevoel van uw huurders!

Onze Aanpak

Bij 24ROSA geloven we dat het niet-planmatige onderhoud (NPO) van uw vastgoed een belangrijk onderdeel is van uw dienstverlening aan uw huurders. Daarom hebben we een innovatieve oplossing ontwikkeld die u helpt om het NPO-proces te optimaliseren en te digitaliseren. Met de 24ROSA NPO Module kunt u uw huurders sneller, beter en goedkoper helpen bij hun onderhoudsvragen en -klachten.

24ROSA NPO Module

In de ideale wereld bestaan er geen storingen en volstaat planmatig onderhoud. Helaas is de dagelijkse praktijk anders. Met behulp van onze 24ROSA NPO Module kunnen uw medewerkers het niet-planmatige onderhoud (NPO) optimaal en efficiënt realiseren.

Hoe werkt deze?

Na een gedegen onderzoek brengen wij het optimale NPO-proces voor uw organisatie in kaart. Op basis daarvan richten we samen met u de 24ROSA NPO Module in. Hierbij houden we rekening met de principes van First Time Right (FTR) en Straight Through Processing (STP). Het streven is om in één gesprek tot een passende oplossing te komen (one call does it all). Naast tevredenheid bij uw huurders leidt dit tot kostenefficiëntie voor uw organisatie.

Voordelen

De 24ROSA NPO Module slaat alle informatie op in databestanden. Hierdoor ontstaat een kennisbank die bij elk huurdercontact wordt verrijkt. Deze kennisbank is uw eigendom. Analyse van de informatie in de kennisbank kan leiden tot verbetervoorstellen voor het NPO-proces. Door aan de slag te gaan met die voorstellen, kan het proces nog toekomstbestendiger, efficiënter en effectiever worden.

ERP-Integratie

De 24ROSA NPO Module is geen vervanger van uw ERP-systeem, maar juist een aanvullende flexibele oplossing. Door beide systemen te koppelen, krijgen uw medewerkers de handvatten om maximale huurderstevredenheid te realiseren.

Wat maakt ons uniek?

24rosa-wat-maakt-ons-uniek
24rosa-uniek-recept

Een uniek recept

24ROSA verbindt met verschillende digitale tools en automatische koppelingen de losse schakels in de keten.

  • 24ROSA NPO module
  • 24ROSA GEO navigator
  • Telefonie
  • DICO-status bericht koppeling
  • Directe agendaplanning binnen systeem van de actienemer
  • 24ROSA demarcatie en signaleringsmodule
  • Reparatiecheck
  • API koppelingen met primaire ERP systemen
  • 24ROSA App (Android/IOS)
  • Advies op basis van data-analyse

24ROSA Kernwaarden

Avontuurlijk. Uniek. Resultaatgericht. Professioneel. Innovatief.

De kernwaarden die 24ROSA dé NPO-specialist maakt op het gebied van huurdertevredenheid. Met oog voor resultaat en op een professionele wijze creëren wij, als avontuurlijke en unieke organisatie, vernieuwende oplossingen.

ROSA: 24/7 samenwerken aan het thuisgevoel van uw huurders!

24rosa-kernwaarden
24rosa-marktstrategie-customer-flexcellence

Onze marktstrategieën

De dominante marktstrategie van 24ROSA is Customer Intimacy. Wij stellen de klant centraal en werken samen aan het thuisgevoel van de huurder en reageren adequaat op de dynamiek en veranderende behoefte in de keten. Randvoorwaarde is een marktconforme performance op Operational Excellence en Product Leadership. Deze strategische oriëntatie duiden wij met de term Customer Flexcellence:

We zijn flexibel en wendbaar om te kunnen inspelen op de behoeften van klanten: we doen de goede dingen. We zijn excellent in de operationele uitvoering van onze dienstverlening: we doen de dingen goed.

24ROSA is NPO ketenregisseur op het gebied van huurdertevredenheid. Wij maken van niet planmatig onderhoud een duurzame tevredenheid. Ons doel is elke huurder een tevreden huurder. Wij doen er alles aan om het thuisgevoel overeind en betaalbaar te houden en schaarse vakmensen in één keer goed in te zetten.

Contact

© ROSA 2016-2024 | Alle rechten voorbehouden