Onze Partners

Reparatie & Onderhoud Service Afspraken

Onze partners

De klanten van 24ROSA, woningcorporaties en ketenpartners, begeven zich in een markt die zich kenmerkt door huurders die op zoek zijn naar een betaalbare woning. Woningcorporaties moeten voldoende passende sociale huurwoningen bieden in diverse wijken. Ze bieden duurzame huurwoningen aan zonder extra woonlasten voor de huurders en ook bieden zij goede randvoorwaarden en een gezonde bedrijfsvoering. De huurdertevredenheid wordt voor de woningcorporaties steeds belangrijker, de huurder wilt een “thuis”.

Om hierbij aan te sluiten gaat 24ROSA van het verkopen van een systeemoplossing naar het verkopen van duurzame klanttevredenheid en een thuisgevoel voor de huurders. Wij regisseren de intake, het afspraak plannen en aansturen van de actienemers in de gehele keten. Hierbij hoort ook het continue meten van de tevredenheid van onze klanten en betrokkenheid van onze medewerkers.

Woningcorporaties

Ketenpartners

Businesspartners

Samenwerken? Neem contact op!

24ROSA is NPO ketenregisseur op het gebied van huurdertevredenheid. Wij maken van niet planmatig onderhoud een duurzame tevredenheid. Ons doel is elke huurder een tevreden huurder. Wij doen er alles aan om het thuisgevoel overeind en betaalbaar te houden en schaarse vakmensen in één keer goed in te zetten.

Contact

© ROSA 2016-2024 | Alle rechten voorbehouden