Publicaties

Reparatie & Onderhoud Service Afspraken

Medewerkerstevredenheid

De missie van 24Rosa is om van elke huurder een tevreden huurder te maken. Het laagdrempelig melden en verhelpen van een klacht of storing heeft daar veel invloed op. In dat proces spelen de medewerkers van 24Rosa een belangrijke rol. De tevredenheid van de medewerkers wordt dan ook goed bewaakt door operationeel geluksmanager Eveline Tsang. Immers: betere mensen betekent betere service met als gevolg tevreden huurders en daarmee ook tevreden klanten.

Op de werkvloer bij 24Rosa heeft Eveline een luisterend oor voor de behoeften van de medewerkers. “Wat heb je nodig om blij naar je werk te komen?” is een veel gestelde vraag. “Bij 24Rosa vinden we het belangrijk om te kijken hoe we het geluk van medewerkers op de werkvloer kunnen verbeteren. Persoonlijke aandacht is één van de aspecten waarmee we daar invulling aan geven. Vragen wat iemand nodig heeft, waardering uiten en erkenning geven. Daar bloeien mensen van op” aldus Eveline. Maar geluk zit ook in kleine dingen zoals een extraatje bij de koffie of een goed verzorgde lunch. De resultaten van het medewerkers tevredenheidsonderzoek geven aan dat 24Rosa het uitstekend doet; gemiddeld geven de medewerkers een 9,2!

Eveline is zelf ook heel tevreden in haar werk. “Hier kan alles! Niks is te gek, ze staan open voor nieuwe ideeën en je mag out-of-the-box denken. Zeg nou zelf: welk bedrijf heeft een geluksmanager of een customer succesmanager in dienst? Dat zijn geen loze kreten maar typeert wat 24Rosa is:  uniek!

24rosa-publicaties-medewerkerstevredenheid
24rosa-publicaties-medewerkerstevredenheid-onderzoek
24rosa-publicaties-medewerkerstevredenheid-onderzoek

24ROSA is NPO ketenregisseur op het gebied van huurdertevredenheid. Wij maken van niet planmatig onderhoud een duurzame tevredenheid. Ons doel is elke huurder een tevreden huurder. Wij doen er alles aan om het thuisgevoel overeind en betaalbaar te houden en schaarse vakmensen in één keer goed in te zetten.

Contact

© ROSA 2016-2024 | Alle rechten voorbehouden