Publicaties

Reparatie & Onderhoud Service Afspraken

Meet the team: Lieke

Lieke is een van onze 24ROSA Agents. Ze staat dagelijks in contact met huurders en is daarmee een van de gezichten die fungeert als tussenpersoon tussen huurders, woningcorporaties en aannemers. Dit doet ze al ruim een jaar met veel plezier!

Vooral het team maakt het werken bij 24ROSA zo leuk. De mensen én de locatie maken het voor haar speciaal en zorgen ervoor dat ze iedere dag met een lach komt werken. “Het voelt echt als thuis.”  Wat 24ROSA zo speciaal maakt is volgens Lieke het unieke concept. “Er is geen ander bedrijf dat doet wat 24ROSA doet.”

Er bestaan binnen 24ROSA geen domme vragen, alleen terechte vragen waarvan de opvolging wordt geborgd in onze module. “Kenmerkend aan 24ROSA is de oplossing gerichtheid binnen onze organisatie. Iedereen helpt elkaar, van agents tot aan de opdrachtgevers en directie. Samen maken wij er een succes van”. Ook de doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie kan Lieke waarderen, waarbij persoonlijke ontwikkeling op de eerste plaats staat. De medewerkers zorgen voor het succes en kunnen meegroeien in de organisatie.

“Je hoort vaak negatieve verhalen over werken in een contactcenter, maar dit is bij ons absoluut niet het geval. Een bewoner neemt contact met ons op en wij zorgen voor duidelijkheid en plannen daar waar nodig direct de afspraak. Dit geeft gemak en zorgt voor een snelle verwerking van een melding. Wij willen de bewoners echt helpen” vertelt Lieke. Het is veel meer dan alleen een afspraak inplannen voor een kapotte kraan. Er zit veel uitdaging in de verschillende meldingen en door direct de juiste antwoorden te kunnen geven, maken wij het laagdrempelig voor de huurder. “Je wilt het écht oplossen voor de huurders. Bij andere helpdesks worden ze vaak van het kastje naar de muur gestuurd en zijn een aantal contactmomenten nodig voordat er duidelijkheid is. Wij maken het menselijk en zorgen dat er direct gehandeld wordt.” De dankbaarheid en waardering van huurders maakt het werk nog wat extra mooier, vertelt ze.

Lieke en alle andere agents doen dag in, dag uit hun best om de tevredenheid van uw huurder te waarborgen!

24rosa-publicaties-ontmoet-lieke
24rosa-publicaties-ontmoet-lieke

24ROSA is NPO ketenregisseur op het gebied van huurdertevredenheid. Wij maken van niet planmatig onderhoud een duurzame tevredenheid. Ons doel is elke huurder een tevreden huurder. Wij doen er alles aan om het thuisgevoel overeind en betaalbaar te houden en schaarse vakmensen in één keer goed in te zetten.

Contact

© ROSA 2016-2024 | Alle rechten voorbehouden