Publicaties

Reparatie & Onderhoud Service Afspraken

Welkom ToekomstGroep en De Naobers

ToekomstGroep

Een goede afhandeling van een reparatieverzoek begint bij een goede intake. De afdeling Service en Onderhoud van de ToekomstGroep voert voor enkele van haar klanten de intake van een reparatieverzoek uit. Om dit proces te verbeteren wordt per 2024 gebruik gemaakt van de software van 24ROSA. Hiermee neemt de klant- en huurdertevredenheid, kosten efficiëntie en procesoptimalisatie aantoonbaar toe.

De 24 ROSA software wordt gekoppeld met het ERP-systeem van ToekomstGroep alsmede ook op aanvraag met het ERP systeem van de corporatie. In de module wordt de intake geregistreerd en door de koppeling met de agenda’s van de vaklieden kan in bijna alle gevallen direct een afspraak worden gemaakt voor de herstelwerkzaamheden. Het streven is om in één gesprek tot een passende oplossing te komen; one call does it all. Naast tevredenheid bij de huurders leidt dit tot efficiëntie in de werkwijze voor de organisatie.

De ToekomstGroep ziet de meerwaarde voor het verwerken van data steeds groter worden. Om zowel intern als extern haar dienstverlening beter te managen en te verbeteren worden de drie serviceafdelingen in Andijk, Alkmaar en Amsterdam aan elkaar verbonden, betreffende hun werkwijze en het registreren van gegevens die bruikbaar zijn voor haar klanten. Met de gegevens kan De Toekomstgroep in de toekomst een op maat gemaakt advies geven voor het uitvoeren van niet planmatig onderhoud (NPO) van het vastgoed van haar klanten. Analyse van de ontstane kennisbank leidt tot verbetering van NPO.

De Naobers

De Naobers is een specialist in integraal bouw- en installatieonderhoud van vastgoed in Oost-Nederland. Met hun toewijding aan kwaliteit en service, sluiten ze perfect aan bij onze missie om elke huurder een tevreden huurder te maken. We zijn enthousiast over de kansen die deze samenwerking biedt. We kijken ernaar uit om gezamenlijk het proces rondom dagelijks onderhoud voor vele huurders te verbeteren.

Op naar een succesvolle samenwerking en nog meer tevreden huurders!

24rosa-publicaties-toekomstgroep-naobers
24rosa-publicaties-toekomstgroep-naobers

24ROSA is NPO ketenregisseur op het gebied van huurdertevredenheid. Wij maken van niet planmatig onderhoud een duurzame tevredenheid. Ons doel is elke huurder een tevreden huurder. Wij doen er alles aan om het thuisgevoel overeind en betaalbaar te houden en schaarse vakmensen in één keer goed in te zetten.

Contact

© ROSA 2016-2024 | Alle rechten voorbehouden